1. Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene Black Friday deal

5/5

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene nodig? Check snel of je deze Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRDP7-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene

Dit Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene is de ultieme beveiligingsoplossing voor jouw huis. Met dit complete pakket ben je volledig beschermd tegen inbraak en andere ongewenste gebeurtenissen. Het beveiligingssysteem bestaat uit de tweede generatie van het Ring Alarm, een Stick Up Cam Battery die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, de Ring Video Doorbell Gen. 2 en een krachtige sirene. Het Ring Alarm is eenvoudig te installeren en te bedienen. Het bestaat uit een basisstation en verschillende sensoren die je gemakkelijk kunt verbinden met de Ring app op je telefoon. Via de app ontvang je direct meldingen als de camera, deurbel of een sensor verdachte activiteiten detecteert. Je hebt altijd en overal toegang tot de live videobeelden en kunt zelfs met bezoekers praten via de deurbel. Dit pakket bevat ook een sirene, die een luid alarm laat afgaan bij een verdachte situatie. Daarnaast krijg je een Stick Up Cam Battery, die je overal kunt plaatsen en zo een extra oogje in het zeil houdt. De Video Doorbell Gen. 2 zorgt ervoor dat je altijd ziet wie er voor de deur staat, waar je ook bent. Voor het opslaan en delen van beelden heb je een Ring Protect abonnement nodig, dat beschikbaar is voor slechts € 3,99 per maand. Met dit complete alarmsysteem ben je verzekerd van maximale veiligheid en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Als het alarmsysteem of de IP-camera beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. Na een stroomuitval kan de back-up batterij van het systeem 24 uur blijven werken.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Voor een optimale werking van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene

Om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals