1. Ring Battery - Video Doorbell Plus

Ring Battery - Video Doorbell Plus Black Friday deal

5/5

Ring Battery - Video Doorbell Plus nodig? Check snel of je deze Ring Battery - Video Doorbell Plus voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Battery - Video Doorbell Plus.

Specificaties Ring Battery - Video Doorbell Plus

Merk

Ring

Fabrikantcode

B09WZBVWL9

Omschrijving van de Ring Battery - Video Doorbell Plus

Deze Ring Video Doorbell Plus is een innovatieve deurbel die werkt op batterijen, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Met zijn grotere gezichtsveld biedt dit model een ongeëvenaarde kijkervaring. Geen enkele bezoeker zal aan je aandacht ontsnappen. Van top tot teen kan je ze duidelijk zien, zelfs de pakketjes die op je stoep staan. Met de handige app ontvang je direct een melding als er iemand aanbelt en kan je direct met de bezoekers communiceren. Wat deze deurbel echt onderscheidt, is de uitneembare batterij. Dit maakt het opladen binnenshuis een fluitje van een cent. Je kunt je Ring-deurbel naadloos integreren in je slimme woning via Alexa. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om optimaal van alle functies te genieten, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt een extra laag van gemoedsrust en beveiliging. Met de Ring Video Doorbell Plus hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er voor je deur staat. Je kunt altijd en overal verbonden blijven met je bezoekers en je huis beschermen met deze geavanceerde en gebruiksvriendelijke deurbel.

Pluspunten
  • Dankzij de bredere kijkhoek zie je bezoekers van top tot teen. De deurbel werkt op een batterij en is dus volledig draadloos. Via de app kun je met bezoekers praten, zo weet je altijd wie er voor de deur staat.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de deurbel installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Battery - Video Doorbell Plus

Om te bekijken of je de Ring Battery - Video Doorbell Plus tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Battery - Video Doorbell Plus wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals