1. black friday
  2. Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime

Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime Black Friday deal

5/5

Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime nodig? Check snel of je deze Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime.

Specificaties Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime

Met de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime ben je altijd op de hoogte wanneer er iemand aan de deur staat, waar je ook in huis bent. Deze Ring Video Plus werkt op batterijen, waardoor je hem eenvoudig kunt installeren zonder gedoe met kabels. Wat deze deurbel onderscheidt van andere Ring-modellen, is het grotere gezichtsveld. Hierdoor mis je geen enkel detail. Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen bezoekers van top tot teen zien, maar ook pakketjes op de stoep opmerken. Daarnaast is de batterij uitneembaar, zodat je deze gemakkelijk binnen kunt opladen. Je kunt de Ring deurbellen eenvoudig koppelen aan je smart home via Alexa. De Chime kan via de Ring-app worden gekoppeld aan elk model Ring-deurbel, evenals aan Ring-beveiligingscamera's. Zodra een camera beweging detecteert, geeft de Chime een signaal, zodat je altijd op de hoogte bent van activiteit in de ruimtes die je met een camera bewaakt. Het is belangrijk dat de Ring deurbel een goede wifi-verbinding heeft bij de deur. Als je problemen hebt met de wifi-verbinding, kun je kiezen voor de Chime Pro, die ook fungeert als wifi-range extender. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken.

Pluspunten
  • Met deze bundel ontvang je niet alleen een melding via de Ring-app, maar hoor je ook in heel het huis wanneer er iemand aanbelt. Dankzij de bredere kijkhoek zie je bezoekers van top tot teen. Je kunt de Chime ook koppelen aan Ring-beveiligingscamera's, zodat je ook meldingen van beweging van je camera ontvangt.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Voor de installatie van de deurbel heb je een sterk wifi-signaal nodig op de locatie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime

Om te bekijken of je de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.