1. black friday
  2. Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro

Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro Black Friday deal

5/5

Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro nodig? Check snel of je deze Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro.

Specificaties Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro

Met de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime hoor je overal in huis wanneer iemand voor de deur staat. Deze Ring Video Plus werkt op batterijen, waardoor je hem gemakkelijk installeert. Ten opzichte van andere Ring deurbellen, heeft dit model een groter gezichtsveld. Zo mis je niets. Je ziet bijvoorbeeld bezoekers van top tot teen, waardoor je ook pakketjes op de stoep ziet staan. De batterij is uitneembaar, waardoor je hem gemakkelijk binnen oplaadt. Ring deurbellen koppel je aan je smart home via Alexa. Je koppelt de Chime via de Ring app gemakkelijk aan elke model Ring deurbel, maar ook aan Ring beveiligingscamera's. Als een camera beweging detecteert, geeft de Chime een signaal. Op die manier ben je ook altijd op de hoogte van activiteit in de ruimtes die je met een camera bewaakt. In tegenstelling tot de normale Chime, heeft de Chime Pro een ingebouwde dual-band wifi-antenne. Hiermee versterk je de ontvangst op de plek waar je de gong in het stopcontact doet. Met de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime Pro geniet je van ultieme gemoedsrust, wetende dat je altijd op de hoogte bent van wie er bij je aanbelt. De grotere kijkhoek van dit model zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist. Of het nu een vriendelijke bezoeker is of een pakketje dat bezorgd wordt, je ziet alles van top tot teen. Bovendien is de batterij eenvoudig uitneembaar,.

Pluspunten
  • Met deze bundel ontvang je niet alleen een melding via de Ring app, maar hoor je ook in het hele huis wanneer er iemand aanbelt. De ontvanger versterkt het wifi-signaal via een ingebouwde dual-band antenne, waardoor het bereik van je netwerkverbinding vergroot wordt. Dankzij de bredere kijkhoek kun je bezoekers van top tot teen zien.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later opnieuw te bekijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro

Om te bekijken of je de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.