1. Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack

Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus 3-pack zorg je ervoor dat elk hoekje van je huis dag en nacht beveiligd is. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met twee krachtige schijnwerpers en een afschrikkende sirene om indringers af te schrikken. Dankzij het felle licht van de schijnwerpers kun je ook in het donker heldere beelden bekijken via de Ring-app op je smartphone. Je hebt de volledige controle over welke delen van je tuin je meldingen wilt ontvangen, zodat je alleen relevante activiteiten in de gaten kunt houden. Bovendien zorgt de full HD-resolutie ervoor dat alles haarscherp in beeld wordt gebracht. Om ervoor te zorgen dat je camerabeelden altijd veilig zijn, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je beelden opslaan en delen. Het Ring Floodlight Cam Wired Plus-systeem kan ook worden gekoppeld aan andere Ring-apparatuur of aan je slimme assistent, waardoor je nog meer controle hebt over je beveiligingsopstelling. Het is belangrijk op te merken dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand, een kleine prijs voor gemoedsrust en optimale beveiliging van je huis.

Pluspunten
  • Niemand wandelt ongemerkt je huis of tuin binnen dankzij de ingebouwde schijnwerper. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. Met de kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Ring Protect abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal vereist

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals