1. Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit

Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit

Met de Ring Floodlight Cam Wired Plus in het wit kun je de omgeving van je huis zelfs in het donker uitstekend beveiligen. Deze IP-camera met bedrading is voorzien van 2 ingebouwde schijnwerpers met fel licht en een sirene die indringers afschrikt. Dankzij het krachtige licht van de schijnwerpers kun je ook 's nachts gekleurd beeldmateriaal bekijken in de Ring-app op je smartphone. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen in welke zones de bewegingsmeldingen actief zijn, zodat je alleen meldingen ontvangt van relevante activiteiten. Bovendien zorgt de full hd-resolutie ervoor dat alles haarscherp in beeld wordt gebracht. Om ervoor te zorgen dat je camerabeelden veilig worden opgeslagen, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je de Floodlight Cam Wired Plus eenvoudig koppelen aan je andere Ring-apparatuur of aan je slimme huis via Alexa. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Dus voor een betaalbare prijs kun je genieten van maximale gemoedsrust en een veiligere omgeving rondom je huis met de Ring Floodlight Cam Wired Plus.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper loopt niemand onopgemerkt je huis of tuin binnen. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. Met de kijkhoek van 140 graden heb je een groter deel van de tuin in het oog dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een Ring Protect abonnement af te sluiten. Voor de installatie van de camera heb je een sterk wifi-signaal nodig op die locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals