1. Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack

Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack

"Bescherm zowel overdag als 's nachts je voor- en achtertuin met het Ring Floodlight Cam Wired Plus Duo-pack. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met 2 krachtige schijnwerpers en een afschrikkende sirene om indringers op afstand te houden. Het heldere licht van de schijnwerpers zorgt ervoor dat je zelfs in het donker kleurrijk beeldmateriaal kunt bekijken via de Ring-app op je smartphone. Je kunt zelf instellen in welke delen van de tuin je meldingen wilt ontvangen, zodat je alleen op de hoogte wordt gesteld van relevante activiteit. Met de full hd-resolutie worden alle details haarscherp vastgelegd. Om ervoor te zorgen dat je camerabeelden bewaard blijven, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Bovendien kun je de Floodlight Cam Wired Plus koppelen aan je andere Ring-apparaten of aan je slimme assistent. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beeldmateriaal. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand." "Naast de uitstekende beveiligingsfuncties biedt het Ring Floodlight Cam Wired Plus Duo-pack nog meer handige mogelijkheden. Zo kun je de camera eenvoudig bedienen via de Ring-app, waar je ook live kunt meekijken en opgenomen beelden kunt terugkijken. De handige bewegingssensoren zorgen ervoor dat je direct op de hoogte wordt gebracht van verdachte activiteiten rondom je huis. Bovendien is de Flood.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper betreedt niemand onopgemerkt je huis of tuin. De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en objecten. Met een kijkhoek van 140 graden behoud je zicht op een groter deel van de tuin dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement op Ring Protect te nemen. Op de locatie waar je de camera installeert, is een goede wifi-signaal vereist

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals