1. black friday
  2. Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack

Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus 3-pack ben je verzekerd van maximale beveiliging voor elke hoek van je huis, zowel overdag als 's nachts. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met niet één, maar twee krachtige schijnwerpers die indringers afschrikken met hun felle licht. Daarnaast beschikt de camera over een sirene, wat je gemoedsrust geeft en potentiële indringers op afstand houdt. Wat deze camera echt onderscheidt, is het vermogen om zelfs in het donker helder en kleurrijk beeldmateriaal te leveren via de Ring-app op je smartphone. Dit is te danken aan de ingebouwde schijnwerpers die de omgeving verlichten en de camera in staat stellen om gedetailleerde beelden vast te leggen in volledige HD-resolutie. Bovendien kun je zelf bepalen welke delen van je tuin je meldingen wilt ontvangen, zodat je alleen op de hoogte wordt gebracht van relevante activiteiten. Om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot je camerabeelden, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je beelden opslaan en delen, zodat je altijd bewijsmateriaal hebt in geval van een incident. Het abonnement kost slechts € 3,99 per maand, wat een kleine prijs is voor gemoedsrust en extra beveiliging. Bovendien kun je de Floodlight Cam Wired Plus eenvoudig koppelen aan je andere Ring-apparaten of aan je slimme assistent, waardoor je een geïntegreerd en.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde schijnwerper komt niemand ongemerkt je huis of tuin binnen. De camera herkent mensen, dieren en objecten. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een Ring Protect-abonnement te nemen. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.