1. black friday
  2. Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart

Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart

Met de Ring Floodlight Cam Wired Plus in het zwart zorg je ervoor dat de omgeving van je huis ook in het donker uitstekend beveiligd is. Deze bedrade IP-camera is voorzien van twee ingebouwde schijnwerpers met fel licht en een sirene die indringers afschrikt. Het krachtige licht van de schijnwerpers zorgt ervoor dat je zelfs in het donker gekleurd beeldmateriaal kunt bekijken via de Ring app op je smartphone. Daarnaast kun je zelf bepalen in welke zones de bewegingsmeldingen actief zijn, zodat je alleen meldingen ontvangt van relevante activiteit. Met de full hd resolutie van de Ring Floodlight Cam Wired Plus worden alle details haarscherp weergegeven. Om de camerabeelden op te slaan, kun je een Ring Protect abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je de beelden eenvoudig bewaren en delen. Het Ring Protect abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Daarnaast kun je de Floodlight Cam Wired Plus eenvoudig koppelen aan je andere Ring apparatuur of aan je slimme huis via Alexa. Let op: om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Voor een klein bedrag per maand geniet je van de volledige functionaliteit en gemoedsrust. Beveilig je huis en geniet van de gemoedsrust die de Ring Floodlight Cam Wired Plus je biedt, zowel overdag als in het donker.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper komt niemand ongemerkt je huis of tuin binnen wandelen. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een Ring Protect-abonnement te nemen. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-verbinding nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk creëren rondom je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.