Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack zorg je voor een optimale beveiliging van zowel je voor- als achtertuin, dag en nacht. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met 2 krachtige schijnwerpers en een afschrikkende sirene om indringers af te schrikken. Het fel licht van de schijnwerpers zorgt ervoor dat je ook in het donker kleurrijk beeldmateriaal kunt bekijken via de Ring-app op je smartphone. Bovendien kun je zelf bepalen in welke delen van je tuin je meldingen wilt ontvangen, zodat je alleen relevante activiteit in de gaten kunt houden. Dankzij de full HD-resolutie worden alle details haarscherp vastgelegd. Wil je de camerabeelden opslaan? Dan kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je opnames bewaren en delen. Het koppelen van de Floodlight Cam Wired Plus aan andere Ring-apparaten of je slimme assistent behoort ook tot de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement is verkrijgbaar voor slechts € 3,99 per maand.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper kan niemand onopgemerkt je huis of tuin binnenlopen. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een Ring Protect-abonnement af te sluiten. Voor de plaatsing van de camera is een goede wifi-signaal vereist; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de nabijheid van de camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals