1. black friday
  2. Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack

Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Pro 3-pack kun je elke hoek rondom je huis dag en nacht in de gaten houden. Deze bedrade IP-camera is voorzien van 2 ingebouwde schijnwerpers met aanpasbaar, fel licht en een luide sirene die indringers afschrikt. Dankzij het krachtige licht van de schijnwerpers kun je ook in het donker heldere beelden bekijken via de Ring-app op je smartphone. De Pro-versie biedt driedimensionale bewegingsdetectie, waarbij afstand, snelheid, grootte en richting worden waargenomen. Je kunt zelf bepalen in welke zones de bewegingsmeldingen actief zijn. Bovendien beschikt de camera over Birds Eye View, noise cancelling tijdens gesprekken en dual-band wifi voor een stabiele verbinding. Om gebruik te maken van alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect-abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt cloudopslag. Daarnaast kun je de Floodlight Cam Wired Pro eenvoudig koppelen aan je slimme assistent. Houd er rekening mee dat een Ring Protect-abonnement vereist is om alle functies te kunnen gebruiken. Met het Ring Floodlight Cam Wired Pro 3-pack geniet je van gemoedsrust en een veilig gevoel, wetende dat je huis te allen tijde goed beveiligd is.

Pluspunten
  • Dankzij de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je uiterst precieze meldingen wanneer er iets gebeurt bij de camera. De camera maakt een onderscheid tussen personen, dieren en objecten. Met de ingebouwde schijnwerper kan niemand onopgemerkt je huis of tuin betreden.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Ring Protect abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert heb je een sterk wifi signaal nodig

    .

    Je kunt een wifi versterker gebruiken om een krachtig wifi netwerk in de buurt van je camera te creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.