1. black friday
  2. Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit

Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit

De Ring Floodlight Cam Wired Pro is een geavanceerde beveiligingscamera die je huis dag en nacht beschermt. Met zijn twee krachtige ingebouwde schijnwerpers zorgt deze bedrade IP-camera voor een heldere verlichting, zelfs in het donker. Bovendien beschikt hij over een luide sirene die indringers direct afschrikt. Dankzij het felle licht van de schijnwerpers kun je ook 's nachts kleurrijke beelden bekijken via de Ring-app op je smartphone. Wat de Ring Floodlight Cam Wired Pro uniek maakt, is zijn driedimensionale bewegingsdetectie. Deze camera neemt niet alleen beweging waar, maar ook de afstand, snelheid, grootte en richting ervan. Hierdoor kun je nauwkeurig instellen in welke zones je meldingen wilt ontvangen bij beweging. Daarnaast biedt hij handige functies zoals Birds Eye View, noise cancelling tijdens gesprekken en dual band wifi, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding. Met de full hd resolutie van de Ring Floodlight Cam Wired Pro worden alle details haarscherp vastgelegd. Om je beelden op te slaan en te delen, is een Ring Protect abonnement vereist. Voor slechts €3,99 per maand kun je gebruikmaken van alle functies en genieten van de gemoedsrust die deze camera biedt. Bovendien kun je de Floodlight Cam Wired Pro eenvoudig integreren in je slimme huis via Alexa. Let op: voor het gebruik van alle opties en functies is een Ring Protect abonnement vereist.

Pluspunten
  • Door de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je zeer precieze meldingen wanneer er iets bij de camera gebeurt. De camera kan mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden. Met de ingebouwde schijnwerper kan niemand onopgemerkt je huis of tuin betreden.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een Ring Protect-abonnement af te sluiten. Voor de plaatsing van de camera is een sterk wifi-signaal vereist; met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.