Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Pro 3-pack houd je elk hoekje rondom je huis dag en nacht nauwlettend in de gaten. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met twee ingebouwde schijnwerpers met aanpasbaar, helder licht en een luide sirene die indringers onmiddellijk afschrikt. Dankzij het krachtige licht van de schijnwerpers kun je zelfs in het donker gekleurde beeldmateriaal bekijken via de Ring-app op je smartphone. Wat de Pro-versie onderscheidt van de Plus is zijn driedimensionale bewegingsdetectie, waarmee hij afstand, snelheid, grootte en richting kan waarnemen. Je kunt zelf bepalen in welke zones de bewegingsmeldingen actief moeten zijn. Bovendien beschikt hij over Birds Eye View, ruisonderdrukking tijdens gesprekken en dual-band wifi voor een nog stabielere verbinding. Met zijn full hd-resolutie zorgt deze camera ervoor dat alles haarscherp in beeld komt. Om gebruik te kunnen maken van cloudopslag heb je een Ring Protect-abonnement nodig. Koppel de Floodlight Cam Wired Pro aan je slimme assistent. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost € 3,99 per maand.

Pluspunten
  • Door de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je zeer precieze meldingen wanneer er iets gebeurt bij de camera. De camera kan mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden. Met de ingebouwde schijnwerper kan niemand onopgemerkt je huis of tuin betreden.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een abonnement op Ring Protect te nemen. Bij het installeren van de camera is een goede wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van de camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals