Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart

De Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart is een geavanceerde beveiligingscamera die je huis ook in het donker zeer goed beschermt. Met zijn twee ingebouwde schijnwerpers en aanpasbaar, fel licht zorgt deze bedrade IP-camera ervoor dat je de omgeving van je huis altijd goed in de gaten kunt houden. Daarnaast beschikt hij over een luide sirene die indringers afschrikt. Met het licht van de schijnwerpers kun je ook in het donker gekleurd beeldmateriaal bekijken via de handige Ring app op je smartphone. Wat deze Pro-versie onderscheidt van de Plus-versie is de driedimensionale bewegingsdetectie. Deze camera neemt niet alleen beweging waar, maar ook de afstand, snelheid, grootte en richting ervan. Je kunt zelf bepalen in welke zones je de bewegingsmeldingen wilt activeren. Bovendien biedt de Floodlight Cam Wired Pro functionaliteiten zoals Birds Eye View, noise cancelling tijdens gesprekken en dual band wifi voor een nog stabielere verbinding. Met zijn full hd resolutie legt deze camera alles haarscherp vast. Om gebruik te maken van alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Voor slechts € 3,99 per maand kun je genieten van de uitgebreide mogelijkheden van deze beveiligingscamera. Koppel de Floodlight Cam Wired Pro aan je slimme huis via Alexa en geniet van een veilige en betrouwbare beveiligingsoplossing. Houd er rekening mee dat een Ring Protect abonnement vereist is om alle functies te kunnen gebruiken.

Pluspunten
  • Met behulp van 3D-bewegingsdetectie ontvang je uiterst accurate meldingen wanneer er iets bij de camera gebeurt. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Met de ingebouwde schijnwerper kan niemand onopgemerkt je huis of tuin betreden.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Ring Protect abonnement aan te schaffen. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals