1. black friday
  2. Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack

Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack Black Friday deal

5/5

Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack nodig? Check snel of je deze Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack kun je zowel overdag als 's nachts twee zijden van je huis nauwlettend in de gaten houden. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met 2 ingebouwde schijnwerpers met aanpasbaar, fel licht en een luide sirene die indringers afschrikt. Dankzij het heldere licht van de schijnwerpers kun je ook in het donker gekleurd beeldmateriaal bekijken via de Ring-app op je smartphone. De Pro-versie biedt driedimensionale bewegingsdetectie, waarbij de camera afstand, snelheid, grootte en richting waarneemt. Je kunt zelf bepalen welke zones actieve bewegingsmeldingen hebben. Bovendien beschikt de camera over Birds Eye View, ruisonderdrukking tijdens gesprekken en dual-band wifi voor een stabielere verbinding. De full HD-resolutie zorgt ervoor dat alles haarscherp in beeld wordt gebracht. Om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect-abonnement vereist, dat slechts €3,99 per maand kost. Je kunt de Floodlight Cam Wired Pro ook koppelen aan je slimme assistent voor nog meer gemak en controle. Let op: om van alle opties gebruik te kunnen maken, is een Ring Protect-abonnement vereist.

Pluspunten
  • Dankzij de 3D-bewegingsdetectie krijg je zeer precieze meldingen wanneer er iets gebeurt bij de camera. De camera kan mensen, dieren en objecten onderscheiden. Met de ingebouwde schijnwerper komt niemand onopgemerkt je huis of tuin binnen.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te bekijken, dien je een Ring Protect-abonnement te nemen. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack

Om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.