Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit) Black Friday deal

5/5

Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit) nodig? Check snel of je deze Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit).

Specificaties Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit)

Merk

Ring

Fabrikantcode

B0B6GKHS2S

Omschrijving van de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit)

Met de Ring Indoor Cam 2nd gen bewakingscamera ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in een ruimte, zowel overdag als 's nachts. Deze compacte camera wordt gevoed door netstroom en maakt verbinding met internet via wifi. Met behulp van de meegeleverde zwenkbeugel bevestig je de camera eenvoudig aan de muur, waardoor je in één oogopslag de hele kamer kunt overzien. Via de handige app bekijk je de live beelden direct op je smartphone. Bovendien ontvang je een melding wanneer er iemand langs de camera loopt. De Ring Indoor Cam 2nd gen is uitgerust met geavanceerde technologie, waardoor de camera zelfs in het donker heldere kleurenbeelden kan opnemen. Wil je de beelden later terugkijken of opslaan op je telefoon? Dan kun je ervoor kiezen om een Ring abonnement af te sluiten. Dankzij de ingebouwde microfoon en speaker kun je ook op afstand communiceren met de ruimte waar de camera zich bevindt. Ben je even niet geïnteresseerd in het opnemen van beeld of geluid? Geen probleem! Schuif eenvoudigweg het privacyluikje voor de lens en de camera wordt uitgeschakeld. Met de Ring Indoor Cam 2nd gen ben je verzekerd van optimale veiligheid en gemoedsrust in je huis of kantoor.

Pluspunten
  • Deze surveillancecamera neemt ook in kleur op wanneer het donker is. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze ip-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Deze camera is enkel geschikt voor binnen gebruik. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi signaal nodig

    .

    Met een wifi versterker kan je een krachtig wifi netwerk creëren in de buurt van je camera. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, moet je een abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit)

Om te bekijken of je de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals