1. Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack)

Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) Black Friday deal

5/5

Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) nodig? Check snel of je deze Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack).

Specificaties Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack)

Merk

Ring

Fabrikantcode

B0BFJMQCDH

Omschrijving van de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack)

De Ring Indoor Cam 2nd Gen set van 2 bewakingscamera's zorgt ervoor dat je altijd en overal twee verschillende ruimtes kunt bewaken, zowel overdag als 's nachts. Deze compacte camera's werken op netstroom en maken gebruik van wifi om verbinding te maken met internet. Je kunt ze eenvoudig aan de muur bevestigen met behulp van de zwenkbeugel, waardoor je met één blik de hele kamer kunt overzien. Met behulp van de bijbehorende app kun je de beelden live bekijken. Bovendien ontvang je direct een melding op je telefoon zodra er iemand langs één van de camera's loopt. Wat deze camera's echt speciaal maakt, is dat ze zelfs in het donker scherpe kleurenbeelden kunnen opnemen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de beelden, ongeacht het tijdstip van de dag. Als je ervoor kiest om een Ring abonnement af te sluiten, kun je de beelden later terugkijken of opslaan op je telefoon. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met de ruimte waarin de camera zich bevindt. Wil je dat de camera's tijdelijk geen beeld of geluid opnemen, dan kun je eenvoudig het privacyluikje voor de lens schuiven. Op deze manier schakel je de camera's volledig uit. Met de Ring Indoor Cam 2nd Gen set van 2 bewakingscamera's ben je verzekerd van een betrouwbare en veelzijdige beveilig.

Pluspunten
  • Deze beveiligingscamera's nemen ook in kleur op wanneer het donker is. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker praat je op afstand met mensen bij de camera's. Deze ip-camera's zijn plug & play: je installeert ze eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Deze camera's zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Je hebt een goede wifi-signaalsterkte nodig op de locatie waar je de camera's installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera's creëren. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack)

Om te bekijken of je de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals