1. black friday
  2. Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart)

Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart) Black Friday deal

5/5

Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart) nodig? Check snel of je deze Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart).

Specificaties Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart)

Merk

Ring

Fabrikantcode

B0B6GKNJPR

Omschrijving van de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart)

Met de Ring Indoor Cam 2nd Gen bewakingscamera ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in een ruimte, zowel overdag als 's nachts. Deze compacte camera werkt op netstroom en maakt gebruik van wifi om verbinding te maken met het internet. Je kunt de camera eenvoudig hoog aan de muur bevestigen met behulp van de zwenkbeugel, waardoor je in één oogopslag de hele kamer kunt overzien. Dankzij de handige bijbehorende app kun je de beelden live bekijken en ontvang je direct een melding wanneer er iemand langs de camera loopt. De Ring Indoor Cam 2nd Gen is uitgerust met geavanceerde technologie waarmee je zelfs in het donker scherpe kleurenbeelden kunt opnemen. Als je een Ring abonnement afsluit, heb je de mogelijkheid om de beelden later terug te kijken of op te slaan op je telefoon. Bovendien kun je ook op afstand communiceren met de ruimte waar de camera is geplaatst, dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Wil je liever niet dat de camera beeld of geluid opneemt? Dan kun je eenvoudig het privacyluikje voor de lens schuiven, waardoor de camera automatisch wordt uitgeschakeld. Met de Ring Indoor Cam 2nd Gen ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemak.

Pluspunten
  • Deze beveiligingscamera neemt zelfs in het donker in kleur op. Met de geïntegreerde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Deze camera is enkel geschikt voor binnengebruik. Op de plek waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart)

Om te bekijken of je de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.