Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) Black Friday deal

5/5

Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) nodig? Check snel of je deze Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack).

Specificaties Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack)

Merk

Ring

Fabrikantcode

B0BFK6XQTJ

Omschrijving van de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack)

Met deze set van 2 Ring Indoor Cam 2nd Gen bewakingscamera's in het zwart, kun je dag en nacht twee ruimtes in de gaten houden. Deze compacte camera's werken op netstroom en zijn via wifi verbonden met het internet. Dankzij de handige zwenkbeugel kun je de camera's hoog aan de muur bevestigen, waardoor je in één oogopslag de hele kamer kunt zien. Met behulp van de bijbehorende app kun je de live beelden bekijken. Bovendien ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer iemand langs een van de camera's loopt. Of het nu dag of nacht is, deze camera's leggen haarscherpe kleurenbeelden vast, zelfs in het donker. Als je een Ring abonnement afsluit, kun je de beelden later terugkijken of opslaan op je telefoon. Daarnaast beschikken deze camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, zodat je op afstand kunt communiceren met de ruimte waar een camera is geplaatst. Wil je liever niet dat de camera's beeld of geluid opnemen? Dan kun je eenvoudig het privacyluikje voor de lens schuiven. Hierdoor wordt de camera uitgeschakeld en wordt er geen beeld of geluid meer opgenomen. Met de Ring Indoor Cam 2nd Gen set van 2 bewakingscamera's ben je verzekerd van een veilig gevoel en kun je altijd een oogje in het zeil houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Deze beveiligingscamera's nemen ook in kleur op wanneer het donker is. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen praten bij de camera's. Deze IP-camera's zijn plug & play: je installeert ze eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Deze camera's zijn enkel geschikt voor binnengebruik. Je hebt een sterke wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera's installeert; met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera's. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack)

Om te bekijken of je de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals