1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Battery Wit

Ring Spotlight Cam Battery Wit Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Battery Wit nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Battery Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Battery Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Battery Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S7-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Battery Wit

Met de Ring Spotlight Cam Battery Wit ip-camera ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt, zowel overdag als 's nachts. Deze draadloze ip-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen op elke plek waar je wifi-ontvangst hebt. Dankzij de gebruiksvriendelijke app van Ring is de installatie een fluitje van een cent. Met deze app kun je niet alleen live meekijken en meeluisteren naar wat er in je tuin gebeurt, maar je kunt ook extra camera's toevoegen. Met de Ring Spotlight Cam Battery Wit kun je inbrekers afschrikken door ze automatisch in de spotlights te zetten, een luid alarm af te laten gaan of zelfs met ze te praten via de ingebouwde speakers. De camera detecteert bewegingen en begint automatisch met het opnemen van video en geluid. En het beste van alles is dat je de opgenomen beelden later kunt terugkijken vanuit de cloud. Let op: om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met de Ring Spotlight Cam Battery Wit krijg je een complete beveiligingsoplossing voor je huis, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je privacy en gemoedsrust.

Pluspunten
  • De camera functioneert op een batterij, waardoor het volledig draadloos is. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert, met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Je dient een abonnement af te sluiten om je videobeelden te kunnen opslaan en later terug te kunnen kijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Battery Wit

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Battery Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Battery Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.