1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack

Met de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack haal je de ultieme slimme beveiligingscamera's met verwisselbare accu in huis. Deze camera's werken op oplaadbare batterijen, zodat je ze overal kunt plaatsen zonder gedoe met kabels. De Plus versie van de Spotlight biedt zelfs nachtzicht in kleur, waardoor je ook `s nachts heldere beelden kunt bekijken. Dankzij de 2 schijnwerpers is zelfs de donkerste hoek goed verlicht. Het beste van alles? Je kunt de bewegingsdetectie aanpassen aan jouw wensen. Hierdoor ontvang je geen valse meldingen en kun je er zelfs voor kiezen om specifieke gebieden te negeren. Wil je de batterij niet vaak hoeven opladen? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, zodat je camera's altijd van energie worden voorzien. Met de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack kun je ook beelden opslaan in je Ring account. Hierdoor kun je altijd terugkijken wat er rondom je huis gebeurt. Via de handige app kun je zelfs met bezoekers praten en de beelden bekijken, waar je ook bent. Kortom, met deze slimme beveiligingscamera's ben je altijd op de hoogte en kun je met een gerust hart je huis verlaten.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onjuiste meldingen. De camera functioneert op een batterij en is dus volledig zonder bedrading. Met een kijkhoek van 140 graden behoud je een groter deel van de tuin onder toezicht in vergelijking met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Voor de installatie van de camera is een sterk wifi-signaal op de betreffende locatie vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.