1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Plus met accu 3-pack haal je niet alleen slimme beveiligingscamera's in huis, maar ook de vrijheid om ze overal te plaatsen. Deze camera's werken op oplaadbare batterijen, waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact. Met de Plus versie van de Spotlight geniet je bovendien van nachtzicht in kleur. Dankzij de 2 schijnwerpers zie je ook in het donker een helder beeld. Je kunt de bewegingsdetectie naar wens instellen, zodat je geen valse meldingen ontvangt. Bovendien kun je ervoor kiezen om bepaalde gebieden te negeren, zodat je alleen waarschuwingen krijgt voor belangrijke zones. Wil je de batterij niet of minder vaak opladen? Dan kun je een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen aan de camera. Hiermee wordt de batterij automatisch opgeladen met behulp van zonne-energie. Zo ben je altijd verzekerd van een continue stroomvoorziening. Alle beelden worden opgeslagen in je Ring account, zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken. Via de handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook praten met bezoekers. Zo kun je op afstand communiceren en je huis in de gaten houden, waar je ook bent. Met de Ring Spotlight Cam Plus met accu 3-pack ben je altijd verzekerd van optimale beveiliging en gemak.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onterechte meldingen. De camera werkt op batterijen en is dus volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden heb je meer zicht op je tuin dan bij vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.