Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit

Met de Ring Spotlight Cam Plus met accu haal je een slimme beveiligingscamera in huis die je overal kunt plaatsen. Deze camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je geen gedoe hebt met kabels en stopcontacten. De Plus versie van de Spotlight Cam biedt zelfs nachtzicht in kleur, zodat je ook 's nachts een helder beeld hebt. Met de twee schijnwerpers wordt het hele gebied goed verlicht, zodat je geen enkel detail mist. Een van de handige functies van de Ring Spotlight Cam Plus is de bewegingsdetectie. Je kunt deze naar wens instellen, zodat je geen valse meldingen ontvangt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om bepaalde gebieden te negeren, zodat je alleen meldingen krijgt wanneer er echt iets belangrijks gebeurt. Wil je de batterij niet constant opladen? Geen probleem! Je kunt een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, zodat de camera continu wordt opgeladen met behulp van zonne-energie. Alle beelden die de Ring Spotlight Cam Plus opneemt, worden opgeslagen in je Ring account. Via de handige app kun je niet alleen beelden bekijken, maar ook met bezoekers praten. Zo kun je zelfs als je niet thuis bent, laten weten dat je op de hoogte bent van hun aanwezigheid. Het is belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om opties zoals het opslaan en delen van beelden te kunnen gebruiken. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en is zeker de moeite waard voor de extra gemoedsrust.

Pluspunten
  • Je krijgt geen valse meldingen dankzij de aanpasbare bewegingsdetectie. De camera is volledig draadloos aangezien deze op een batterij werkt. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • - Voor de plek waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-ontvangst nodig; met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. - Om je videobeelden te kunnen bewaren en later terug te kijken, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals