1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack

De Ring Spotlight Cam Plus - Batterij - Zwart - 3-pack is een geweldige set van slimme beveiligingscamera's met verwisselbare accu's die je thuis kunt gebruiken. Met deze camera's hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van een stopcontact, omdat ze werken op oplaadbare batterijen. Je kunt ze overal plaatsen waar je maar wilt. Wat deze Plus-versie van de Spotlight zo speciaal maakt, is het nachtzicht in kleur. Dankzij de twee schijnwerpers kun je zelfs 's nachts heldere beelden zien. Bovendien kun je de bewegingsdetectie naar wens aanpassen. Dit betekent dat je geen last zult hebben van valse meldingen en dat je zelfs bepaalde gebieden kunt uitsluiten. Als je de batterij niet vaak wilt opladen, is het ook mogelijk om een Ring usb-C zonnepaneel toe te voegen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij. Alle beelden worden opgeslagen in je Ring-account en je kunt ze bekijken via de handige app. Je kunt zelfs praten met bezoekers via de app en direct de beelden bekijken. Met de Ring Spotlight Cam Plus - Batterij - Zwart - 3-pack ben je altijd verzekerd van een veilige en slimme beveiliging van je huis.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onjuiste meldingen. De camera functioneert op een batterij en is daardoor volledig draadloos. Met de kijkhoek van 140 graden kun je een groter gedeelte van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Bij de installatie van de camera is een sterk wifi-signaal vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.