1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack

Met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack haal je niet alleen slimme en veelzijdige beveiligingscamera's in huis, maar ook een stukje gemoedsrust. Deze camera's kunnen zowel op een oplaadbare batterij als bedraad werken, waardoor je ze werkelijk overal kunt plaatsen. De Plus versie van de Spotlight heeft zelfs nachtzicht in kleur, zodat je ook 's nachts een helder beeld hebt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de twee schijnwerpers die zijn ingebouwd. Een ander handig kenmerk van deze camera's is de mogelijkheid om de bewegingsdetectie naar wens in te stellen. Hierdoor kun je voorkomen dat je valse meldingen ontvangt, of kun je ervoor kiezen dat de camera bepaalde gebieden negeert. Daarnaast is het mogelijk om een Ring usb-C zonnepaneel toe te voegen, zodat je de batterij niet zo vaak hoeft op te laden. Al je opgenomen beelden worden veilig opgeslagen in je Ring account en zijn gemakkelijk te bekijken via de handige app. Bovendien kun je via de app ook praten tegen bezoekers die voor je deur staan. Met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack geniet je van een uitstekende beveiliging en ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onterechte meldingen. De camera functioneert ook via een bedrade verbinding, waardoor je de batterij niet hoeft op te laden. Met een kijkhoek van 140 graden heb je een groter zicht op een deel van de tuin in vergelijking met andere camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement te nemen. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.