Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack haal je een set van slimme en veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's zijn zowel op een oplaadbare batterij als bedraad te gebruiken, waardoor je ze overal kunt plaatsen. De Plus versie van de Spotlight biedt zelfs nachtzicht in kleur, zodat je ook 's nachts heldere beelden kunt zien met behulp van de 2 schijnwerpers. Daarnaast kun je de bewegingsdetectie naar wens aanpassen, zodat je geen valse meldingen ontvangt en de camera bepaalde gebieden kan negeren. Wil je de batterij niet of minder vaak opladen? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Met het Ring account kun je al je beelden opslaan en via de app kun je niet alleen met bezoekers praten, maar ook de beelden bekijken. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Of je nu thuis bent of onderweg, met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack heb je de beste beveiliging in handen. Bescherm je huis en zorg voor gemoedsrust met deze slimme en betrouwbare beveiligingscamera's.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onjuiste meldingen. De camera functioneert ook via een bedrade verbinding, zodat je de batterij niet hoeft op te laden. Met een kijkhoek van 140 graden beslaat de camera een groter deel van de tuin dan vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals