1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit

Met de Ring Spotlight Cam Plus haalt u een intelligente en veelzijdige beveiligingscamera in huis. Deze camera werkt op een oplaadbare batterij en kan worden aangesloten, wat betekent dat u hem overal kunt plaatsen. De Plus-versie van de Spotlight heeft nachtzicht in kleur, waardoor u zelfs 's nachts heldere beelden kunt zien met behulp van de twee schijnwerpers. U kunt ook de bewegingsdetectie naar wens instellen, zodat u geen valse meldingen ontvangt of ervoor kiezen dat de camera bepaalde gebieden negeert. Daarnaast kunt u uw beelden opslaan in uw Ring-account en via de app praten met bezoekers en de beelden bekijken. Het is belangrijk op te merken dat u een Ring Protect-abonnement nodig heeft om gebruik te maken van opties zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met het abonnement kunt u genieten van extra gemoedsrust, wetende dat uw beelden veilig worden opgeslagen en dat u ze kunt delen met anderen indien nodig. De Ring Spotlight Cam Plus is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor hun woning.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onterechte meldingen. De camera functioneert ook via een bekabelde verbinding, waardoor je de batterij niet hoeft op te laden. Met een kijkhoek van 140 graden heb je een ruimer zicht op een groter deel van de tuin dan bij vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Voor de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.