1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack

Met deze Ring Spotlight Cam Plus 2-pack haal je slimme en veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's werken op een oplaadbare batterij en kunnen ook bedraad worden aangesloten, waardoor je ze overal kunt plaatsen. De Plus versie van de Spotlight biedt zelfs nachtzicht in kleur, zodat je ook 's nachts een helder beeld hebt. Dankzij de 2 schijnwerpers kun je zelfs in het donker goed zien wat er gebeurt. Bovendien kun je de bewegingsdetectie naar wens instellen, zodat je geen valse meldingen krijgt of ervoor kunt kiezen dat de camera bepaalde gebieden negeert. Wil je de batterij niet zo vaak opladen? Dan kun je een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, waardoor de camera's direct van zonne-energie worden voorzien. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale werking. Je kunt de beelden eenvoudig bewaren in je Ring account en via de app kun je zelfs met bezoekers praten en de beelden bekijken. Met de Ring Spotlight Cam Plus 2-pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je huis, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
  • Met de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onjuiste meldingen. De camera functioneert tevens via een kabel, waardoor je de batterij niet hoeft op te laden. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement te nemen. Op de plek waar je de camera installeert, is een goede wifi signaal vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.