1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack haal je niet alleen één, maar drie slimme en veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's zijn zowel bedraad als op een oplaadbare batterij te gebruiken, waardoor je ze gemakkelijk overal kunt plaatsen. De Plus versie van de Spotlight Cam biedt zelfs nachtzicht in kleur, zodat je ook 's nachts heldere beelden kunt zien met behulp van de twee schijnwerpers. Een van de handige functies van deze camera's is de mogelijkheid om de bewegingsdetectie naar wens in te stellen. Hierdoor ontvang je geen valse meldingen en kun je er ook voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren. Wil je de batterij niet of minder vaak opladen? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen om de camera van stroom te voorzien. Daarnaast kun je al je beelden veilig opslaan in je Ring account en via de handige app praten met bezoekers en de beelden bekijken. Met het Ring Spotlight Cam Plus 3-pack ben je verzekerd van optimale beveiliging rondom je huis. Je kunt de camera's op strategische plekken plaatsen, zowel binnen als buiten, om zo een oogje in het zeil te houden. Of het nu gaat om het bewaken van je voordeur, het volgen van verdachte activiteiten of gewoon het geruststellen van jezelf, deze camera's bieden de perfecte oplossing. Met hun slanke en moderne ontwerp passen ze bovendien moeiteloos in elke omgeving.

Pluspunten
  • Je ontvangt geen onjuiste meldingen dankzij de aanpasbare bewegingsdetectie. De camera functioneert ook met een bedrade verbinding, waardoor je de batterij niet hoeft op te laden. Met een kijkhoek van 140 graden kan je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met soortgelijke camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement te nemen. Op de plek waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.