Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart

Met de Ring Spotlight Cam Plus haal je niet zomaar een beveiligingscamera in huis, maar een slimme en veelzijdige gadget die jouw huis optimaal beschermt. Deze camera kan zowel opgeladen worden als bedraad worden aangesloten, waardoor je hem overal kunt plaatsen waar jij dat wilt. Of het nu gaat om de voordeur, de tuin of de garage, met de Spotlight Cam Plus heb je altijd zicht op wat er gebeurt. Wat deze camera echt uniek maakt, is het nachtzicht in kleur. Dankzij de twee heldere schijnwerpers krijg je zelfs in het donker een duidelijk en gedetailleerd beeld. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over ongewenste bezoekers die zich in het duister verschuilen. Bovendien kun je de bewegingsdetectie naar wens instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt als dat echt nodig is. Je kunt er zelfs voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren, zodat je geen valse meldingen krijgt van bijvoorbeeld passerende auto's. Om de beelden van de Ring Spotlight Cam Plus op te slaan en te delen, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Voor slechts € 3,99 per maand kun je gebruikmaken van extra functies en genieten van gemoedsrust. Via de handige app kun je niet alleen met bezoekers praten, maar ook de beelden bekijken en beheren. Kies voor de Ring Spotlight Cam Plus en zorg ervoor dat jouw huis te allen tijde veilig en beveiligd is.

Pluspunten
  • Dankzij de aanpasbare bewegingsdetectie ontvang je geen onterechte meldingen. De camera functioneert ook met bedrading, waardoor je de batterij niet hoeft op te laden. Met de kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om de camera op de juiste plek te installeren heb je een goed wifi signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi versterker kun je een sterk wifi netwerk creëren in de nabijheid van de camera. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals