1. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU1

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro 3-pack met accu haal je slimme beveiligingscamera's met oplaadbare batterij in huis. Deze camera's geven je de vrijheid om ze overal te plaatsen, omdat ze werken op een oplaadbare batterij. De Pro versie van de Spotlight is voorzien van verbeterde AI-technologie, waaronder 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Hierdoor ontvang je minder valse meldingen en geniet je van heldere, kleurrijke beelden. Wil je de batterij niet vaak hoeven opladen? Dan kun je een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, waardoor de camera's continu van stroom worden voorzien. De beelden worden opgeslagen in je Ring account, zodat je ze altijd kunt bekijken wanneer je maar wilt. Daarnaast kun je via de handige app niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook de beelden bekijken op je smartphone of tablet. Met het Ring Spotlight Cam Pro 3-pack met accu ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en kun je met een gerust hart van je veilige thuis genieten.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. De camera werkt op een batterij en is dus volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement te nemen. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een goed wifi signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals