1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU1

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit

Met de Ring Spotlight Cam Battery Pro - Wit haal je een geavanceerde beveiligingscamera in huis die draadloos werkt op een oplaadbare batterij. Nu kun je deze camera op elke gewenste plek plaatsen zonder gedoe met snoeren. De Pro-versie van de Spotlight Cam is voorzien van verbeterde AI-technologie, waaronder 3D-bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Dit betekent dat je minder valse meldingen ontvangt en kunt genieten van heldere en kleurrijke beelden. Wil je de batterij minder vaak opladen? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, zodat je camera altijd van stroom wordt voorzien. Alle opgenomen beelden worden opgeslagen in je Ring-account, zodat je altijd toegang hebt tot je videomateriaal. Via de handige Ring-app kun je niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook de beelden bekijken en delen. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om gebruik te maken van extra functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand kun je genieten van optimale beveiliging en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Met behulp van 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en accurate meldingen via de app. De camera functioneert op batterijen en is daardoor volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter gebied van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.