1. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1P2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro 2-pack met accu haal je niet zomaar beveiligingscamera's in huis, maar slimme beveiligingscamera's met oplaadbare batterij. Deze camera's kunnen overal geplaatst worden dankzij de werking op een oplaadbare batterij. Wat deze Pro versie van de Spotlight onderscheidt, is de verbeterde AI. Met 3D bewegingsdetectie en ondersteuning voor HDR zorgt deze camera voor minder valse meldingen en biedt hij helder, kleurrijk beeld. Wil je voorkomen dat je de batterij vaak moet opladen of zelfs helemaal niet? Dan kun je een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Hiermee blijven je camera's continu van stroom voorzien. Je kunt de beelden die de camera's vastleggen opslaan in je Ring account. Via de handige app kun je niet alleen met bezoekers praten, maar ook de beelden bekijken. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om opties zoals het opslaan en delen van beelden te kunnen gebruiken. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt extra gemoedsrust en gemak.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. De camera werkt op batterijen en is daarom volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden heb je een groter deel van de tuin onder controle dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement te nemen. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals