1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1P2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro 3-pack met accu haal je niet alleen slimme beveiligingscamera's in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je woning. De camera's zijn voorzien van een oplaadbare batterij, waardoor je ze flexibel kunt plaatsen waar je maar wilt. Of het nu gaat om je voordeur, tuin of garage, met deze camera's ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. De Pro versie van de Spotlight Cam is uitgerust met verbeterde AI, waardoor hij beschikt over 3D bewegingsdetectie en ondersteuning biedt voor HDR. Hierdoor ontvang je minder valse meldingen en geniet je van heldere en kleurrijke beelden. Wil je de batterij niet vaak opladen? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, zodat je camera's constant van stroom worden voorzien. Met het Ring account kun je al je beelden veilig opslaan en bekijken via de handige app. Daarnaast kun je via de app ook met bezoekers praten, waar je ook bent. Het is echter belangrijk op te merken dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om optimaal van alle functies te kunnen profiteren, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je de gemoedsrust die je verdient.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. De camera functioneert op een batterij en is hierdoor compleet draadloos. Met de kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.