1. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1P2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart

Met de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart haal je de ultieme slimme beveiligingscamera in huis. Deze geavanceerde camera werkt op een krachtige oplaadbare batterij, waardoor je hem overal kunt plaatsen zonder gedoe met kabels. De Pro versie van de Spotlight Cam is uitgerust met verbeterde AI-technologie, waardoor hij beschikt over geavanceerde 3D bewegingsdetectie en ondersteuning biedt voor HDR. Dit betekent dat je minder valse meldingen ontvangt en kunt genieten van heldere, kleurrijke beelden. Wil je de batterij van de Spotlight Cam Pro niet vaak opladen of zelfs helemaal vermijden? Dan is er goed nieuws! Je kunt eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, zodat de camera continu wordt opgeladen met behulp van zonne-energie. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale werking, zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. Met de Ring Spotlight Cam Pro kun je ook beelden opslaan in je persoonlijke Ring account. Via de handige app kun je niet alleen live meekijken met de camera, maar ook communiceren met bezoekers die voor de deur staan. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd de volledige controle over je beveiligingssysteem. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare beveiligingsoplossing.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. De camera functioneert op een batterij en is daarom volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin observeren dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een goede wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de omgeving van de camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals