1. Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-WEU2

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro Plug In 2-pack haal je niet alleen slimme, maar ook veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's werken zowel via netstroom als op accu, waardoor je ze niet continu hoeft op te laden. Mocht je van plan zijn om veel opnames te maken, dan kun je de camera's gewoon in het stopcontact pluggen. Wat deze Pro versie van de Spotlight Cam onderscheidt, is de verbeterde AI. Met de 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning ontvang je minder valse meldingen en geniet je van heldere, kleurrijke beelden. Je kunt eenvoudig de opgenomen beelden in je Ring account opslaan. Dankzij de handige app kun je niet alleen met bezoekers praten, maar ook de beelden bekijken. Het is echter belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om van alle mogelijkheden gebruik te maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je extra gemoedsrust en functionaliteit. Met het Ring Spotlight Cam Pro Plug In 2-pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je huis. Dankzij de verbeterde AI en handige functies zoals 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning, hoef je je geen zorgen te maken over valse meldingen of een gebrek aan beeldkwaliteit. Bovendien kun je met het Ring Protect abonnement eenvoudig je beelden opslaan en delen. Kies voor gemoedsrust en gemak met dit veelzijdige 2-pack.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden, aangezien de camera ook op netstroom werkt. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, is het nodig om een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals