Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-WEU2

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit

Met de Ring Spotlight Cam Pro Plug In haal je een slimme en veelzijdige beveiligingscamera in huis die je gemakkelijk kunt aansluiten op het stroomnet. Dankzij de mogelijkheid om zowel op netstroom als op accu te werken, hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van de camera. Dit is vooral handig als je veel opnames maakt en een continue beveiligingsoplossing nodig hebt. De Pro-versie van de Spotlight Cam is voorzien van geavanceerde AI-technologie. Met 3D-bewegingsdetectie en ondersteuning voor HDR (High Dynamic Range) worden valse meldingen tot een minimum beperkt en krijg je heldere en kleurrijke beelden. Alle opgenomen beelden worden opgeslagen in je Ring-account, waar je ze gemakkelijk kunt bekijken via de bijbehorende app. Bovendien kun je via de app communiceren met bezoekers, waar je ook bent. Let op: om gebruik te kunnen maken van alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect-abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je nog meer gemoedsrust en functionaliteit voor je Ring Spotlight Cam Pro Plug In.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden omdat de camera ook op het lichtnet werkt. Met de kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Voor de plaats waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal vereist

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals