1. Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU2

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro Plug In 2-pack haal je niet alleen slimme, maar ook veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's werken zowel via netstroom als op accu, waardoor je ze niet per se hoeft op te laden. Als je van plan bent om veel opnames te maken, kun je ze gewoon in het stopcontact pluggen. De Pro versie van de Spotlight is voorzien van verbeterde AI, met onder andere 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Hierdoor ontvang je minder valse meldingen en geniet je van helder en kleurrijk beeld. De beelden worden opgeslagen in je Ring account, waar je ze kunt bekijken via de handige app. Maar dat is nog niet alles! Met de app kun je ook direct communiceren met bezoekers. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd zien wie er voor je deur staat en met ze praten. Het is wel belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je een extra laag gemoedsrust en gemak. Met het Ring Spotlight Cam Pro Plug In 2-pack ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en kun je met een gerust hart de deur uitgaan.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden omdat de camera ook op netstroom werkt. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Voor het installeren van de camera is een goede wifi-signaal op de locatie vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals