Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU2

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Pro Plug In 3-pack haal je niet alleen slimme, maar ook veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's werken zowel via netstroom als via een accu, waardoor je ze niet constant hoeft op te laden. Als je van plan bent om veel opnames te maken, kun je ze eenvoudig in het stopcontact pluggen. De Pro versie van de Spotlight is voorzien van verbeterde AI, waardoor hij beschikt over 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Hierdoor ontvang je minder valse meldingen en geniet je van heldere, kleurrijke beelden. De beelden die je met de Ring Spotlight Cam Pro maakt, kun je opslaan in je Ring account. Via de handige app kun je niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook de beelden bekijken. Het is echter belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je extra gemoedsrust en gemak. Zorg ervoor dat je de veiligheid van je huis naar een hoger niveau tilt met de Ring Spotlight Cam Pro Plug In 3-pack.

Pluspunten
  • Dankzij de 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden, aangezien de camera ook op netstroom werkt. Met een kijkhoek van 140 graden bewaak je een groter deel van de tuin dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals