1. black friday
 2. Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU2

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart

De Ring Spotlight Cam Pro Plug In is de ultieme beveiligingscamera die je huis slimmer en veiliger maakt. Met deze camera hoef je je geen zorgen te maken over het opladen, omdat hij zowel op netstroom als op accu werkt. Dit is vooral handig als je veel opnames maakt en constant beveiligd wilt zijn. De Pro versie van de Spotlight Cam heeft geavanceerde AI-functies, waaronder 3D-bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Hierdoor krijg je minder valse meldingen en geniet je van heldere en kleurrijke beelden. Je kunt al je opgenomen beelden veilig bewaren in je Ring-account. Met behulp van de handige app kun je niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook op elk moment de beelden bekijken en controleren. Het is belangrijk om te weten dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, te kunnen gebruiken. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je volledige gemoedsrust en extra beveiliging. Met de Ring Spotlight Cam Pro Plug In ben je altijd verzekerd van een betrouwbare en veelzijdige beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
 • Dankzij 3D bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden omdat de camera ook op netstroom werkt. Met de kijkhoek van 140 graden heb je een breder zicht op je tuin in vergelijking met andere camera's.

Minpunten
 • Voor het installeren van de camera heb je een goed wifi signaal nodig op de locatie

  .

  Met behulp van een wifi versterker kun je een sterk wifi netwerk creëren in de buurt van de camera

  .

  Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.