1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-WEU3

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack haal je maar liefst 3 slimme beveiligingscamera's in huis die gebruik maken van een bedrade verbinding. Dit betekent dat je de camera's niet hoeft op te laden, ideaal voor situaties waarin je veel opnames maakt. De Pro versie van de Spotlight Cam is voorzien van verbeterde AI-technologie, waaronder 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Hierdoor ontvang je minder valse meldingen en geniet je van heldere en kleurrijke beelden. Het beste van alles is dat je al je opgenomen beelden kunt opslaan in je Ring account. Vanuit de handige app kun je niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook live beelden bekijken. Het is belangrijk om te weten dat een Ring Protect abonnement vereist is om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemoedsrust. Kies voor de Ring Spotlight Cam Pro 3-pack en bescherm jouw huis met de nieuwste technologieën in beveiligingscamera's.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden, aangezien de camera op netstroom werkt. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.