1. Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-WEU3

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit

Met de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit haal je een geavanceerde beveiligingscamera in huis die je gemoedsrust biedt. Deze camera werkt op netstroom, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij. Dit is vooral handig als je veel opnames maakt en continu beveiliging nodig hebt. De Pro-versie van de Spotlight Cam heeft indrukwekkende AI-technologie die je ervaring naar een hoger niveau tilt. Met 3D bewegingsdetectie en ondersteuning voor HDR, geeft deze camera je minder valse meldingen en levert hij heldere, kleurrijke beelden. Je kunt je beelden veilig opslaan in je Ring-account, zodat je ze altijd kunt bekijken en delen. Met de handige Ring-app kun je niet alleen praten met bezoekers die voor je deur staan, maar kun je ook gemakkelijk de beelden bekijken, waar je ook bent. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om gebruik te maken van bepaalde functionaliteiten, zoals het opslaan en delen van je beelden. Voor slechts € 3,99 per maand kun je genieten van extra gemoedsrust en volledige controle over je beveiligingscamera.

Pluspunten
  • Dankzij de 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen via de app. Je hoeft de batterij niet op te laden, omdat de camera op netstroom werkt. Met de kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Bij het installeren van de camera heb je een sterke wifi signaal nodig op die plek

    .

    Een wifi-versterker helpt je om een krachtig wifi-netwerk in de buurt van de camera te creëren. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, is het nodig om een abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals