1. black friday
  2. Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU3

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro 2-pack haal je niet één, maar twee slimme beveiligingscamera's in huis. Deze camera's werken via netstroom, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het opladen ervan. Dit is vooral handig als je veel opnames maakt en constante beveiliging nodig hebt. De Pro versie van de Spotlight Cam biedt verbeterde AI-functies, zoals 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Hierdoor ontvang je minder valse meldingen en geniet je van heldere, kleurrijke beelden. Met de Ring Spotlight Cam Pro kun je de beelden opslaan in je Ring account, zodat je ze altijd kunt bekijken en delen. Via de handige app kun je ook in real-time communiceren met bezoekers. Dit geeft je extra gemoedsrust, omdat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Het is belangrijk op te merken dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten, zoals het opslaan en delen van de beelden. Voor slechts € 3,99 per maand heb je toegang tot deze extra voordelen en kun je met een gerust hart genieten van de beveiliging die de Ring Spotlight Cam Pro biedt.

Pluspunten
  • Dankzij 3D bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. De camera werkt op netstroom, dus je hoeft de batterij niet op te laden. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Bij het installeren van de camera op de gewenste locatie is een sterke wifi-verbinding noodzakelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.