Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU3

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack haal je niet één, niet twee, maar drie slimme beveiligingscamera's in huis! Deze camera's zijn bedraad en werken via netstroom, waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn dat je batterij leeg raakt op het verkeerde moment. Met de verbeterde AI van de Pro versie van de Spotlight Cam, geniet je van geavanceerde functies zoals 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Hierdoor ontvang je minder valse meldingen en zie je beelden in heldere, kleurrijke details. Maar dat is nog niet alles! Met de Ring Spotlight Cam Pro bewaar je al je beelden veilig in je Ring account, zodat je ze altijd en overal kunt bekijken. Via de handige app kun je niet alleen met bezoekers praten, maar ook direct de beelden live bekijken. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Gelukkig kost dit abonnement slechts € 3,99 per maand, wat een kleine prijs is voor gemoedsrust en optimale beveiliging. Met het Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack kies je voor een complete en geavanceerde beveiligingsoplossing voor je huis. Geniet van de beste beeldkwaliteit, betrouwbare bewegingsdetectie en de mogelijkheid om altijd verbonden te blijven met je woning, waar je ook bent. Bescherm jezelf, je gezin en je bezittingen met deze slimme beveiligingscamera's van Ring.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen via de app. Omdat de camera op netstroom werkt, hoef je de batterij niet op te laden. Met een kijkhoek van 140 graden kan je een groter gedeelte van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi signaal vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart - 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals