Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart Black Friday deal

5/5

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart nodig? Check snel of je deze Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU3

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart

De Ring Spotlight Cam Pro - Bedraad - Zwart is een slimme beveiligingscamera die je huis beschermt. Met zijn bedrade ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij, waardoor je hem continu kunt gebruiken voor het maken van opnames. De Pro-versie van de Spotlight Cam is voorzien van geavanceerde AI-technologie, waaronder 3D-bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Hierdoor wordt het aantal valse meldingen verminderd en geniet je van heldere en kleurrijke beelden. Met de Ring Spotlight Cam Pro kun je eenvoudig beelden opslaan in je Ring-account en via de handige app kun je niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook live beelden bekijken. Het is echter belangrijk op te merken dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om gebruik te kunnen maken van extra functies zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement is beschikbaar voor slechts € 3,99 per maand en biedt je gemoedsrust en extra gemak bij het beveiligen van je huis.

Pluspunten
  • Door 3D bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Het is niet nodig om de batterij op te laden, omdat de camera op netstroom werkt. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Je hebt op de locatie waar je de camera installeert een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart

Om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals