1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack

Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack

Met de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack kun je zowel binnen als buiten alles in de gaten houden. Deze draadloze camera's kun je overal plaatsen waar je maar wilt. Zo kun je bijvoorbeeld een slimme camera op je salontafel zetten of in je tuin hangen. Je kunt de ip-camera's ook gemakkelijk verplaatsen, zolang ze binnen het bereik van je wifi blijven. Met de handige app kun je een oogje in het zeil houden en zelfs terugpraten tegen iemand die je op het beeld ziet. Dit is zelfs mogelijk in het donker dankzij de nachtvisie-functie. Met de Ring Stick Up Cam Battery heb je ook extra functies zoals persoonsherkenning en de mogelijkheid om beelden terug te kijken. Deze functies zijn beschikbaar met Ring Protect, waarvoor je een extra bedrag betaalt. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met deze Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack ben jij altijd op de hoogte van wat er in en om je huis gebeurt, met een gemakkelijke installatie en gebruiksvriendelijke app.

Pluspunten
  • De camera detecteert gezichten en stuurt een melding als er een onbekend persoon is gedetecteerd. Doordat de camera op batterij werkt, heb je geen stopcontact in de buurt van de camera nodig. Via de luidsprekers kun je op afstand praten met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera. Om beelden in de cloud op te slaan, is een abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.