Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack

Met het Ring Stick Up Cam Battery 4-pack houd je niet alleen binnen, maar ook buiten alles nauwlettend in de gaten. De draadloze camera's kunnen eenvoudig op elke gewenste plek geplaatst worden. Zo kun je deze slimme camera's bijvoorbeeld op je salontafel plaatsen of in je tuin hangen. Bovendien kun je de IP-camera's gemakkelijk verplaatsen, zolang ze zich binnen het bereik van je wifi bevinden. Dankzij de handige app kun je altijd een oogje in het zeil houden en kun je zelfs met iemand praten die je op het beeld ziet. Ook in het donker kun je duidelijk zien wat er gebeurt dankzij de nachtvisie. Met Ring Protect krijg je extra functies, zoals persoonsherkenning en de mogelijkheid om beelden terug te kijken. Voor deze extra functies wordt een kleine toeslag in rekening gebracht. Met het Ring Stick Up Cam Battery 4-pack ben je verzekerd van een betrouwbare en flexibele beveiligingsoplossing voor zowel binnen als buiten. De camera's zijn eenvoudig te installeren en te verplaatsen, waardoor je altijd en overal een oogje in het zeil kunt houden. Of je nu wilt weten wie er voor je deur staat of wilt controleren wat er in je tuin gebeurt, deze camera's bieden uitstekende beeldkwaliteit en betrouwbare connectiviteit. Met de handige app heb je altijd toegang tot live videostreams en kun je zelfs met mensen communiceren via de ingebouwde luidsprekers en microfoon. Daarnaast biedt Ring Protect.

Pluspunten
  • De camera herkent gezichten en stuurt een melding wanneer er een onbekend persoon wordt gedetecteerd. Omdat de camera op een batterij werkt, heb je geen stopcontact in de buurt van de camera nodig. Met de luidsprekers kun je op afstand praten tegen personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • Je hebt een sterke wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals