1. Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack

Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack

Met het Ring Stick Up Cam Battery 5-pack houd je gemakkelijk zowel binnen als buiten alles in de gaten. Deze draadloze camera's kunnen overal geplaatst worden, precies waar jij ze nodig hebt. Je kunt de slimme camera's bijvoorbeeld op je salontafel zetten of in je tuin hangen. Bovendien kun je de IP-camera's eenvoudig verplaatsen, zolang ze binnen het bereik van je wifi blijven. Met de handige app kun je altijd een oogje in het zeil houden en zelfs met iemand praten die je op het beeld ziet. Dankzij de nachtvisie is dit zelfs mogelijk in het donker. Naast deze geweldige functies biedt de Ring Stick Up Cam Battery ook extra mogelijkheden, zoals persoonsherkenning en het terugkijken van beelden. Deze functies zijn beschikbaar met het Ring Protect-abonnement, waarvoor een extra vergoeding geldt. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om alle opties te kunnen gebruiken, inclusief het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand kunnen al deze handige functies van jou zijn. Met het Ring Stick Up Cam Battery 5-pack ben je altijd verzekerd van een veilig gevoel en kun je met een gerust hart je huis en tuin in de gaten houden.

Pluspunten
  • De camera detecteert gezichten en stuurt een melding wanneer een onbekend persoon is gedetecteerd. Aangezien de camera op batterijen werkt, heb je geen stopcontact in de buurt van de camera nodig. Met behulp van de luidsprekers kun je op afstand communiceren met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • Je hebt een sterk wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals