1. black friday
  2. Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack

Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack

Met het Ring Stick Up Cam Battery 2-pack houd je zowel binnen als buiten alles nauwlettend in de gaten. Deze draadloze camera's kunnen overal worden geplaatst naar jouw wens. Je kunt er bijvoorbeeld één op je salontafel zetten en de andere in je tuin hangen. Bovendien kun je de camera's gemakkelijk verplaatsen, zolang ze binnen het bereik van je wifi blijven. Met behulp van de app kun je een oogje in het zeil houden en zelfs met mensen praten die je via de IP-camera ziet. Dit geldt ook voor situaties waarin het donker is, dankzij de nachtvisie. Met Ring Protect kun je genieten van extra functies, zoals persoonsherkenning en het terugkijken van beelden. Houd er echter rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt een toegevoegde waarde aan jouw beveiligingservaring. Kortom, met het Ring Stick Up Cam Battery 2-pack ben je verzekerd van ultieme gemoedsrust en gemak.

Pluspunten
  • De camera detecteert gezichten en stuurt een melding wanneer een onbekend persoon wordt waargenomen. Aangezien de camera op batterijen werkt, heb je geen stopcontact in de buurt van de camera nodig. Via de ingebouwde luidsprekers kun je op afstand praten met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera. Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.