Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack nodig? Check snel of je deze Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack

Met het Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack krijg je niet één, maar drie hoogwaardige beveiligingscamera's om zowel binnen als buiten te plaatsen. Deze camera's bieden je de mogelijkheid om meerdere ruimtes tegelijkertijd in de gaten te houden. Je kunt ze eenvoudig aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, of gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera's van stroom te voorzien via de netwerkkabel. Dit geeft je meer flexibiliteit bij het plaatsen van de camera's. Bovendien kunnen ze verbinding maken met het internet via zowel de kabel als via wifi. De installatie van deze camera's is een fluitje van een cent en duurt slechts ongeveer 15 minuten. Zo kun je snel aan de slag met het beveiligen van je huis. Met de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht als er iemand langs de camera's loopt. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Let op: om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van de volledige functionaliteit van deze geweldige beveiligingscamera's.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de microfoon en speaker die ingebouwd zijn, kun je op afstand communiceren met degene bij de camera. Dankzij Power over Ethernet is er geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden op te slaan in de cloud, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack

Om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals